Sunday, 13 April 2014

CABIN IN THE WOODS


Dah tonton movie ni??? kalau belum, boleh tengok kat FOX..
adui.. tatau laa knape.. rase tensen tengok cite ni.. hahhaha..
banyak gila hantu.. kalau tengok cara dorang kne bunuh, rase macam nk muntah!
cerite ni ala2 'hunger games'.. sbb ada 'transparent wall' which mean there is no way out!
dan sistem segala hantu, kawasan kat rumah tu dikawal oleh one lab group.
cuma 'tujuan' je yang berlainan.. hehe.. kalau nk tau.. tengokla sendiri..

overall cerite ni biase2 je.. tak rase pun nk tengok lagi.. mungkin sbb 'rase nk muntah' tu kot.. tapi lain org lain la pandangan kan.. soo.. enjoy ya!

haa.. staring! aaii.. si hensem chris hemsworth ni pon ade jugak.. alahai.. melting! hahahha..

ptsss!
ibu salu pesan, kalau tak sedap hati, kalau rase mcam lain macam.. 
bacelah ayat al-quran.. insyaAllah akan dilindungi..
tapi... kalau version orang puteh, no komen la.. hikhik



12 comments:

  1. nice sharing.

    thank you follow saya :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. woot woot... ni yang nk jeles ni.. hahahaaa... :p

      Delete
  3. Luna, akak Jm pun suka gak tgk citer hantu ni..tapi ader lagi ke kat siaran FOX tu
    psstt : email alamat umah boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha... alamak sori lambat reply... sempat tgok tak ritu..?? wah.. nk alamat rumah ni.. ade ole2 jepang ke..?? :p ok sat na ceq email..

      Delete
  4. awak di tag dalam liebster award nomination :)

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination-part-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. terima kasih... i'll answer them soon.. sori lambat reply.. :p

      Delete
  5. boleh tahan best film nih

    ReplyDelete
  6. Citer momok ke??? Xbrani tgk...huhui

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk.. RiN nOku.. kalo tak berani jangan tengok ler.. luna tengok macam nk muntah dah.. sbb banyak sangat antu..

      Delete