Monday, 2 January 2017

CHICKEN GRILL AT DWANA RESTAURANT


Hi! Harini nak suggest tempat mkan best kat area tebrau.. sape penah pegi Restaurant Dwana..? Haaa... luna baru first time cube and terus jatuh hati...!

Tempat die santai2 je.. ade open karaoke.. kalau yang mane suke chill2 smbil makan tu.. rasenye sini tempat yang sesuai utk korg...

πŸ’° Rege πŸ’°
Chicken grill : rm11
Karok : rm2/lagu

🚘 Location 🚘
Tepi highway pasir gudang (menghala tmn perling). Masuk susur kiri berhampiran dgn petron & bhp. Terus kehadapan sedikit. Restaurant Dwana di sebelah kanan korg.

Overall iolssss suke! 😘

Sunday, 1 January 2017

HAPPY NEW YEAR 2017!



Assalammualaikum reeders.. selamat menyambut tahun baru 2017! Mesti semua dah ready dengan wishlist utk tahun ni kan.. selamat berusaha utk wishlist tahun ni.. dan semoga berjaya ya! πŸ™

Wishlist luna? Utk dunia blogging ni.. harap dapat buat post selalu sepaye tak sunyi macam tahun yang lepas.. hehe.. hopefully akan ade mase utk hobby yang satu ni.. 😊

Keduanya harap bisness Strawberry berkembang maju n mampu untuk restart Chocolate Fountain Candy Buffet balik.. πŸŽ‰

Ketiga having a happy life.. amin 😘

Ok korang.. get in touch ya.. add my instagram untuk fast update #lunamakan2 #lunajalan2 untuk dapatkan info tempat makan menarik & tempat jalan menarik 🍹

Love,
Luna / azirasaliman πŸ’•