Monday, 2 January 2017

CHICKEN GRILL AT DWANA RESTAURANT


Hi! Harini nak suggest tempat mkan best kat area tebrau.. sape penah pegi Restaurant Dwana..? Haaa... luna baru first time cube and terus jatuh hati...!

Tempat die santai2 je.. ade open karaoke.. kalau yang mane suke chill2 smbil makan tu.. rasenye sini tempat yang sesuai utk korg...

💰 Rege 💰
Chicken grill : rm11
Karok : rm2/lagu

🚘 Location 🚘
Tepi highway pasir gudang (menghala tmn perling). Masuk susur kiri berhampiran dgn petron & bhp. Terus kehadapan sedikit. Restaurant Dwana di sebelah kanan korg.

Overall iolssss suke! 😘

Sunday, 1 January 2017

HAPPY NEW YEAR 2017!



Assalammualaikum reeders.. selamat menyambut tahun baru 2017! Mesti semua dah ready dengan wishlist utk tahun ni kan.. selamat berusaha utk wishlist tahun ni.. dan semoga berjaya ya! 🐙

Wishlist luna? Utk dunia blogging ni.. harap dapat buat post selalu sepaye tak sunyi macam tahun yang lepas.. hehe.. hopefully akan ade mase utk hobby yang satu ni.. 😊

Keduanya harap bisness Strawberry berkembang maju n mampu untuk restart Chocolate Fountain Candy Buffet balik.. 🎉

Ketiga having a happy life.. amin 😘

Ok korang.. get in touch ya.. add my instagram untuk fast update #lunamakan2 #lunajalan2 untuk dapatkan info tempat makan menarik & tempat jalan menarik 🍹

Love,
Luna / azirasaliman 💕

Saturday, 5 December 2015

BATAM - DAY 1 - STREET FOOD - MAKAN MALAM

Full entry #lunajalan2 Batam CLICK SINI


ツ Assalammualaikummm... korang!!!

Yeeee... betull.. ni entry baru lagi..!!! jangan gosok2 mate lagi kak Farrah! please believe to your little kiut lagi rajin sistaaa!!! bahahhaahahahhahaa....


Sebenarnya nak ucap tengkiu kat kak farrah, Sis Jari Manis, Scdha Sein (SS)... sebab mereka adalah antara tetamu yang kerap datang ke sini... tapi malangnye tuan rumah asek away je.. tapi dorang selalu je datang lagi dan lagi... tulah sebenarnya yang membuatkan luna kembali menulis... appreciate sangat mengenal mereka2 ni.. terutanyanya SS yang bukan saje dapat luna kenal di alam maya.. tapi di alam realiti... tengkiu semua atas persahabatan ni... kisssh2!! hehehee....

Sunday, 22 November 2015

BATAM - DAY 1 - REBORN MASSAGE FOOT REFLEXOLOGY - REHAT TIME!

Full entry #lunajalan2 Batam CLICK SINI


ツ Assalammualaikum korang!! 

Haa... mesti korang terperanjat bace entry ni? entry ke 3 kot dalam sehari! ahhaha.. ok.. itu tandanya ioulss tengah dilanda penyakit R.A.J.I.N heh heh heh...


Sumber Gugel : Spa Massage

Ok jom sambung entry yang lepas.. agak2 korang boleh teka tak kemana hala tuju kaki kiteorang? heh heh heh.. yaa... semestinya Massage!! tapi di mana yaa...?? bisa teka ngak??? elehhh... tak boleh laa tu kannn..??? heh heh heh..


BATAM - DAY 1 - NAGOYA HILL - SHOPPING KE UOLSS?

Full entry #lunajalan2 Batam CLICK SINI


ツ Assalammualaikum... haloo.. selamat siang ibuk2 bapak2!




Terima kasih sebab sudi singgah sini lagi... insyaAllah luna akan buat kunjung balas pada waktu terdekat yaa... tunggguuuuuu...!! dan insyaAllah luna akan habiskan entry Batam secepat yang mungkin.... heh heh heh...

So kali ini luna nak sambung destinasi seterusnya iaitu Nagoya Hill Mall.. haaa.. siapa suka shopping baik tumpukan perhatian.. ceh.. macam nak amek periksa akhir tahun pulak bunyiknye!! hahahaha..